New

The Shell placemat 35cm

 25,95

Op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
Gratis verzending vanaf ā‚¬100 voor NL & BE SKU2100000239054 Categories, , ,

Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je eettafel met onze Shell Placemat – een prachtige onderzetter handgemaakt van rotan en kauri schelpen, met liefde vervaardigd in IndonesiĆ«. Deze unieke onderzetter brengt een stukje exotische charme in huis en is een ware eyecatcher tijdens elke maaltijd.

Elke Shell Coaster is met zorg met de hand gemaakt, waarbij het natuurlijke rotan en de schitterende kauri schelpen samenkomen om een elegante en bohemien uitstraling te creƫren. Het delicate vakmanschap en de natuurlijke materialen zorgen voor een uniek en tijdloos ontwerp dat de perfecte aanvulling vormt op elke tafelsetting.

Combineer deze prachtige onderzetter met zijn grotere broer voor een complete bohemian sfeer op je eettafel. Of je nu geniet van een intiem diner voor twee of een feestelijke maaltijd met vrienden en familie, de Shell Coaster voegt een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke gelegenheid.

Breng de warmte en schoonheid van de natuur in huis met onze Shell Coaster – een stijlvolle en functionele toevoeging aan je eettafel die je keer op keer zult koesteren.

  • Merk:Ā Hippie Monkey
  • Kleur:Ā Naturel, zie afbeeldingen
  • Afmetingen:Ā 35 cm
  • Materiaal:Ā  Kauri schelpen en rotan, een natuurlijk materiaal uit palmstengels, rotan is sterk en flexibel. Omdat Rotan hernieuwbaar is, wordt het beschouwd als een milieuvriendelijke keuze voor interieurinrichting.
  • Hand Made: Dit product is volledig met de hand gemaakt, wat betekent dat elk exemplaar 100% uniek is. Kleine verschillen tussen de producten zijn daarom mogelijk.