The Bulat Rattan chair

 349,50

Slechts 2 resterend op voorraad

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
Gratis verzending vanaf ā‚¬100 voor NL & BE SKU8720865583525 Categories, , , ,

Ontdek The Bulat Rattan, een meesterwerk van handgemaakte teakhouten stoel uit Indonesiƫ. Deze prachtige stoel is vakkundig vervaardigd met oog voor detail, waardoor elk exemplaar uniek is. Met zijn prachtige design straalt The Bulat Rattan een onmiskenbare elegantie uit, terwijl het natuurlijke materiaalgebruik zorgt voor een tijdloze en authentieke uitstraling. De gevlochten zitting voegt een bohemian chique element toe aan deze stoel, waardoor het een echte eyecatcher wordt in elke ruimte. Voeg een vleugje elegantie en natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met The Bulat Rattan.

  • Afmetingen:Ā 58x61x73
  • Kleur:Ā Naturel, zie afbeeldingen
  • Materiaal:Ā Teakhout is perfect voor stoelen vanwege zijn duurzaamheid, stevigheid en verantwoorde herkomst met Indonesian Legal Wood Certificering. Met deze natuurlijke eigenschappen bieden teakhouten stoelen niet alleen kwaliteit, maar ook een bewuste keuze voor het milieu.
  • Hand Made: Dit product is volledig met de hand gemaakt, wat betekent dat elk exemplaar 100% uniek is. Kleine verschillen tussen de producten zijn daarom mogelijk.

Op dit artikel hanteren wij andere verzendkosten. Dit product kan bezorgd worden in overleg met de winkel. Verzendkosten zijn afhankelijk van het moment van leveren en locatie.