The Classic Wooden

 299,95

Uitverkocht

Add to wishlist Adding to wishlist Added to wishlist
Gratis verzending vanaf €100 voor NL & BE SKU10254 Categories, , , ,

Betreed de betoverende wereld van verfijning met The Classic – een verbluffende teakhouten stoel die doordrenkt is van tijdloze charme. Met de hand vervaardigd door ervaren vakmensen in de weelderige omgeving van Indonesië, vertegenwoordigt elke stoel een ware ode aan vakmanschap. Talloze uren zijn besteed aan het perfectioneren van elk element, waardoor deze stoel niet alleen een meesterwerk is, maar ook een bron van bewondering. Een onbetwiste favoriet die de essentie van bohemian chique belichaamt, zal deze stoel moeiteloos het stralende middelpunt zijn van elk interieur.

  • Merk: Hippie Monkey
  • Afmetingen: 58x54x77
  • Kleur: Naturel, zie afbeeldingen
  • Materiaal: Teakhout is perfect voor stoelen vanwege zijn duurzaamheid, stevigheid en verantwoorde herkomst met Indonesian Legal Wood Certificering. Met deze natuurlijke eigenschappen bieden teakhouten stoelen niet alleen kwaliteit, maar ook een bewuste keuze voor het milieu.
  • Hand Made: Dit product is volledig met de hand gemaakt, wat betekent dat elk exemplaar 100% uniek is. Kleine verschillen tussen de producten zijn daarom mogelijk.

Op dit artikel hanteren wij andere verzendkosten. Dit product kan bezorgd worden in overleg met de winkel. Verzendkosten zijn afhankelijk van het moment van leveren en locatie.